BallinaAKTUALEMjekësia dhe IslamiA i keni ditur këto për Zemrën tuaj (Kjo është vepër e...

A i keni ditur këto për Zemrën tuaj (Kjo është vepër e krijimit të Allahut subhanAllah)

A i keni ditur këto për Zemrën tuaj?!

Zemra pompon
6 litra gjak për çdo minutë.
360 litra gjak për një orë.
86400 litra gjak për një ditë.

Dhe një vit nga jeta e juaj, zemra juaj i ka pompuar 31 milionë litra gjak.

Zemra jote për 1 minutë pulson 70 herë, kurse në ditë pulson 100 mijë herë.

Për të gjitha këto
– Nuk ka dhomë kontrolli
– pa burim energjik.
– pa rimbushje
– pa pasur nevojë për pjesë këmbimi,
– pa pasur nevojë për mirëmbajtje riparim!

Kjo është vepër e krijimit të Allahut, e më tregoni pra mua se ç’krijuan ata të tjerët pos Tij. Jo, asgjë, pra, idhujtarët janë në një humbje të pafund.
(Sureja Llukman: 11)

Burimi:
Hoxhë Ahmed Kalaja

Must Read