BallinaPraktikaFikhuA lejohet ngrënia e mishit të derrit të egër?

A lejohet ngrënia e mishit të derrit të egër?

A lejohet ngrënia e mishit të derrit të egër?

A lejohet ngrënia e mishit të derrit të egër?

Pyetje: Esselam Alejkum.. kam nje pyetje. A Lejohet ngrenia e mishit te derrit te egër?

Përgjigje: Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e fundit të Allahut, mbi familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Ue alejkum selam ue rahmetullah!

Nuk lejohet sepse e përfshin emërtimi dhe gjykimi i derrit. Allahu e di më së miri.

Ahmed Kalaja
Burimijetes.info

Must Read