BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiBesimtari i mençur (Urtësi nga Ibn Xheuzi)

Besimtari i mençur (Urtësi nga Ibn Xheuzi)

“Besimtari i mençur është ai i cili nuk i shikon ata të cilët e xhelozojnë dhe nuk i llogarit për asgjë, përarsye se ai gjendet në një fushë, kurse ata në një fushë tjetër.
Ata xhelozojnë për Dynja ndërsa derti i tij (besimtarit) është Ahireti, sa dallim i madh i dy fushave që është.”

– Ibn Xheuzi

Must Read