BallinaPraktikaPyetje dhe PërgjigjjeÇfarë duhet të thoni kur hyni në tualet (WC)

Çfarë duhet të thoni kur hyni në tualet (WC)

KUR HYN NË TUALET
بِسْمِ اللَّهِ، اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْخُبْثِ وَالْخَبائِثِ.

Bismil-lãh, All-llãhumme innĩ e’ũdhu bike minel-ḣubuthi wel-ḣabãith.

Me emrin e Allahut. O Allah! Të lutem më mbroj nga shejtanët dhe shejtanet!.[1]

[1]Buhariu dhe Muslimi.

Must Read