BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiCILËT JANË SYTË E BUKUR

CILËT JANË SYTË E BUKUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CILËT JANË SYTË E BUKUR

 

Sytë e bukur;
Nuk janë sytë e zinj.
E as nuk janë sytë e kaltër.
E as nuk janë sytë e gjelbër.
E as nuk janë sytë e ëmbla si mjalti.
E as ato që i kanë qerpikët e gjatë.
Po sytë e bukur,
janë ato sy që kur shikon në to, duke qenë ti i zemëruar, i buzëqeshësh atyre!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read