BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiDHJETË ILAÇET E TRUPIT DHE SHPIRTIT

DHJETË ILAÇET E TRUPIT DHE SHPIRTIT

 

 

DHJETË ILAÇET E TRUPIT DHE SHPIRTIT

 

1. Rrezet e diellit.

2. Pirja e ujit.

3. Gjumi i mjaftueshëm.

4. Ajri i pastër.

5. Të ecurit.

6. Ushqimi i shëndetshëm.

7. Kurani Fisnik .. ai është ushqim për shpirtin, s’ka jetë për shpirtin pa të.

8. Mjalti.

9. Fara e zezë (Habetu Seuda).

10. Mendimi i mirë dhe largimi nga të menduarit e keq dhe të lig.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

www.islamifejaevertete.com

 

Must Read