BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiE Vërteta nuk njihet nga burrat...

E Vërteta nuk njihet nga burrat…

 

E Vërteta nuk njihet nga burrat…

 

Shejh Albani, Allahu e mëshiroftë, ka thënë: Kështu që, aspironi o musliman, që të njihni Islamin nga Libri i Zotit dhe Suneti i Profetit.

Dhe mos thoni, ‘[Filani] Kështu dhe kështu ka thënë.’

Sepse, me të vërtetë, e Vërteta nuk njihet nga burrat,jo, madje, njihe të vërtetën, do të njihni burrat.’

Es-Sahihah, 5/350.

www.islamifejaevertete.com

 

 

 

 

 

Must Read