BallinaARTIKUJHistori dhe TregimeËNDRRA QË U BË REALITET - E vërtetë kjo ngjarje

ËNDRRA QË U BË REALITET – E vërtetë kjo ngjarje

ËNDRRA QË U BË REALITET

Ky është Mahir Sadullah Muhammed dhe është pilot.
Mahiri na tregon një histori të vetë dhe thotë:
“Nëna ime më shkroi në një kartë të shkollës dhe e vari në gjoksin tim e pastaj më tha:
“Kur të bëhesh pilot, më dërgo në Mekke me aeroplanin tënd!”

Sot, nëna ime është një nga udhëtaret drejt Qabesë së shenjtë, ndërsa unë jam piloti i fluturimit.”

Besoju ëndërrave tua, lutu për fëmijët tuaj!

Zoti i gëzoftë gjithë nënat tona!

Marr nga Hoxhë Irfan Salihu

Must Read