BallinaPraktikaNamaziFalu sikur më nuk do të falesh!!!

Falu sikur më nuk do të falesh!!!

Falu sikur më nuk do të falesh!!!

Vëlla sa here kemi thënë se vdekja është e fshehtë, dhe sikur ti ta dije se pas namazit të jacisë do të vdisje, jam i bindur se tërë kohën vetëm në sexhde do të qëndroje. As nuk do të doje të përshëndeteshe me askënd, as të flisje me askënd, as të lije testament, por do të doje të vdisje në sexhde. Mendo se ndoshta Allahu pas këtij namazi ta ka caktuar vdekjen dhe falu në këtë mënyrë. Muhammedi, alejhi’s selam ka thënë:
“صل صلاة مودع كأنك تراه
Fal namaz përshëndetës (sikur të atij që ndahet nga bota) sikur ti po e sheh atë”.

Hoxhë Sedat Islami

Must Read