BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiFJALË TË ARTA DHE URTËSI

FJALË TË ARTA DHE URTËSI

FJALË TË ARTA

Mos i beso atij që nuk e njeh, derisa ta njohësh.
Mos i beso atij që e njeh, derisa ta testosh.
Mos ia dhuro gjithë besimin atij që e njeh, derisa ta vërtetosh.
Pas kësaj, mes teje dhe atij mund të keni gjëra personale, por asnjëherë mos ia shfaq të gjitha sekretet e tua.
Jeta në të shumtën e rasteve vjen në të kundërtën e asaj që e paramendojmë.

Urtësi
Mos mendo për të ardhmen sepse ajo është shumë larg, por as mos mendo për sot sepse ajo vetëm po shkon, dhe as mos u ndal në të kaluarën sepse ajo ka shkuar…
Por shiko lart tek Zoti yt, sepse Ai të pret që ti të pendohesh…

Must Read