Fanari.al është faqe e themeluar me qëllim të përhapjes së të mirës, fjalës së Zotit në gjuhën shqipe. Si platformë e hapur synojmë të jemi të dobishëm, fanar i mësimeve islame nga burimet autentike: Kurani, tradita profetike dhe kuptimi i gjeneratave të arta.

Kosovë

Nga redaksia

Rubrikat më të popullarizuara