BallinaAKTUALEOpinione"ISIS" ka të bëjë me Islamin aq pak sa përdhunimi me dashurinë!

“ISIS” ka të bëjë me Islamin aq pak sa përdhunimi me dashurinë!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“ISIS” ka të bëjë me Islamin aq pak sa përdhunimi me dashurinë!

Nëse “ISIS” është Islami, atëherë “Ku Klux Klani” është Krishterizmi.

Juergen Todenhoufer.

 

P.s. nga admini i IFV-së: Nese deshironi te dini se kush ishin “Ku Klux Klan”, klikoni ketu:

 

https://www.google.com.sa/search?q=ku+klux+klan&newwindow=1&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sgBAVbjbIMPjUfnwgcgK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1242&bih=615

 

Ose kerkoni me te njejtin emer ne internet me shume informata rreth tyre dhe aktivitetit te tyre.

Must Read