BallinaSpikasimLansohet një prej aplikacioneve më të mira nga "muslimanët për muslimanët"

Lansohet një prej aplikacioneve më të mira nga “muslimanët për muslimanët”

Erdhi momenti! 🎉🎉🎉

Më në fund Online Shop Ummah 🛍 është lansuar.

↪️ Përditësimi i Ummah me veglën e Online Shop është bërë në Android. Ju si përdorues duhet ta përditësoni aplikacionin në telefonin tuaj. 📱

↪️ Kurse në iOS kërkesa e përditësimit është kryer. Procesi i aprovimit mund të zgjat deri neser. Andaj përdoruesit e pajisjeve iOS do i njoftojmë kur duhet ta përditësojnë aplikacionin në telefonin e tyre.📲

Pasi të klikoni në aplikacionin Ummah ju duhet të klikoni tek ikona e Dyqanit në rreshtin e ikonave në pjesën e poshtme të ekranit. 🏬

Linku për shkarkim:

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.ummah&hl=en

Vërejtje: duhet që të kyqeni në aplikacion përmes emailit 📧
apo llogarisë suaj në Facebook për të pasur qasje të plotë brenda Dyqanit Ummah.

Nëse deri tani nuk jeni kyçur, ndiqni këta hapa:
1️⃣ Klikoni tek ikona e profilit tuaj në anën e poshtme të ekranit tuaj.
2️⃣ Kyçuni me Facebook ose E-Mailin tuaj.

Pasi të kyqeni me llogarinë tuaj ju do të keni qasje të plotë në Online Shop Ummah.

1. Në hapje të shopit ju shfaqen të gjitha produktet. Ndërsa nëse doni kategorizmin e produkteve klikoni tek kategoritë dhe zgjidheni kategorinë që ju intereson. 📌

2. Në pjesën e lartë të majtë te “screenit” tuaj e keni buttonin + (plus) ku mund t’i futni produktet e juaja për shitje.
Produktet tashmë kanë filluar të shtohen, andaj nësë dëshironi të keni avantazh të shfaqjes së produktit tuaj, ju ftojmë t’i shtoni sa më shpejt në mënyrë që ato të ju shfaqen sa më shumë përdoruesve.

Aplikacioni është krijuar për të qenë shumë lehtë i përdorueshëm. 🤳🏻 Mirpo, për çdo paqartësi na kontaktoni në faqen tonë në Facebook apo përmes e-mailit [email protected]

Must Read