Mirësitë e heshtjes

Mirësitë e heshtjes

1. Adhurim, pa u lodhur fare

2. Zbukurim, pa u stolisur fare

3. Autoritet, pa pushtet (imponim)

4. Kala-mburojë, pa mur

5. Nuk ke nevojë t’i kërkosh ndjesë a falje askujt

6. Mbulim i të metave të injorancës dhe, e fundit,

7. Pejgamberi [alejhis salatu ves selam] ka thënë: “Kush e beson Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Fundit, le të flet mirë, ose le të heshtë!”

Sedat Islami

Must Read