BallinaAKIDEAkide të ndryshmeNdryshimi mes “fluturave” dhe “karkalecave" - Një nga mrekullitë Kuranore

Ndryshimi mes “fluturave” dhe “karkalecave” – Një nga mrekullitë Kuranore

Ndryshimi mes “fluturave” dhe “karkalecave”

Karkalecat fluturojnë në koloni sipas një rendi preçiz, duke ditur se ku shkojnë.
Kurse, fluturat fluturojnë në mënyrë kaotike, pa një rregull të caktuar.

Ditën e Kiametit gjendja e njerëzve do të jetë si ajo e fluturave.
Thotë Allahu i Lartësuar:
“Atë ditë do të jenë njerëzit si fluturat e shpërndara.” El-Kariah:4
Kurse, kur të ringjallen ata do të drejtohen për në tokën e Mahsherit (tubimit) me rradhë.
Thotë Allahu i Lartësuar:
“Me sy të përulur do të dalin nga varret, sikur të ishin karkaleca të shpërndarë.” El-Kamer:7

(Përkthim)
/isyourlife_AN

Must Read