BallinaARTIKUJHistori dhe TregimeNgjarje e vërtetë - duaja nënës është më e fortë se plumbi

Ngjarje e vërtetë – duaja nënës është më e fortë se plumbi

”Përpara se të nisesha për në Filipinë, nëna ime u lutë:

”Po të le në dorë të Zotit tek i Cili nuk humbet asgjë”.

Atje më bënë atentat dhe më goditën me gjashtë plumba prej një metri distancë. Pasi u ktheva shëndoshë e mirë kuptova se duaja nënës është më e fortë se plumbi.

Dr. Aid El Karni

Must Read