Një lojë e rrezikshme

 

Një lojë e rrezikshme

Tregohet se Hasan el-Basri-Allahu e mëshiroftë! ka thënë:

 

Çuditem me njerëzit të cilët mësuan se do të largohen nga kjo botë, dhe se paraardhësit e tyre tashmë ishin larguar, e, ata ende shkujdesen!

 

Ebu Bekr El-Dejnuri, El-Muxheleseh ue Xhevahir El-Ilm – artikulli 843.

 

Burimi: www.islamifejaevertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read