Oksigjeni i jetës

Oksigjeni i jetës

Edhe nëse nuk të ka dëmtuar askush, besoja Atij çështjen tënde!
Nuk konsiderohet që i beson për çështjet tua vetëm atëherë kur je i dëmtuar, ose ke nevojë për ndihmë në ndonjë çështje të caktuar!
T’i besosh në çdo çështje duhet të jetë sikurse oksigjeni i jetës tënde. A ka mundësi të jetosh pa oksigjen?!
Besoja Allahut jetën tënde kur je i shëndetshëm… Besoja Allahut rrahjet e zemrës, lëvizjen e gjymtyrëve, lëvizjen e gjakut përmes venave dhe qarkullimin e ushqimit në trup.

Burimi:
Ali Ibn Xhabir el-Fejf
“Ai është Allahu – Rrugëtimi drejt qiellit të shtatë”

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read