BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiRINGJALLE BUZËQESHJEN NË FYTYRËN TËNDE DHE TË TË TJERËVE!

RINGJALLE BUZËQESHJEN NË FYTYRËN TËNDE DHE TË TË TJERËVE!

RINGJALLE BUZËQESHJEN NË FYTYRËN TËNDE DHE TË TË TJERËVE!

Buzëqeshu, se bota nuk do të ndryshohet me pikëllimin tënd!

Metoda më e fortë për të ndikuar te tjetri është morali i mirë, kurse ajo më e shpejta buzëqeshja!

Mos të të mashtrojë mosha e babait tënd, se përskaj moshës së tij, ai në brendësinë e tij ka edhe ndjenja fëmijërore, që kanë nevojë për buzëqeshjen tënde dhe dhuratat e tua!

Buzëqeshja kërkon flijim të thjeshtë!

Buzëqesh, se çdo gjë që e ka përcaktuar Allahu është e bukur!

E bukur është ajo zemër, e cila jeton me shpresë se çdo gjë do të bëhet mirë.

Nëse do ta ndiesh lumturinë, atëherë jep pa pritur kompensim!

Kur ti buzëqesh në fytyrën e ndonjërit, dije se i ke trokitur në derën e zemrës së tij! E nëse ai buzëqesh, dije se ti veçse ke hyrë në të!

Dera e lumturisë nuk hapet, përveçse nga brenda!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read