BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiSa e mirë është ajo ditë…

Sa e mirë është ajo ditë…

Sa e mirë është ajo ditë, kur robi zgjohet nga gjumi besimtar, dhe e falënderon Allahun e Madhërishëm, për mirësinë më të madhe që ia dhuroi – Islamin!

Sa e mirë është ajo ditë, kur besimtari e përmend Allahun e Madhërishëm!

Sa e mirë është ajo ditë, kur besimtari i falë pesë kohët e namazit në xhami!

Sa e mirë është ajo ditë, kur besimtari mëson Kuran përmendësh!

Sa mirë është ajo ditë, kur besimtari i ndihmon vëllezërve të tij!

Sa e mirë është ajo ditë, kur besimtari jep sadakë!

Sa e mirë është ajo ditë, kur besimtari nuk bën gibet (përgojim)!

Sa e mirë është ajo ditë, kur besimtari s`i mëkaton Allahut të Madhërishëm!

Sa e mirë është ajo ditë, ku besimtari e përmbyll me bindje ndaj Allahut të Madhërishëm!

Shkroi: Burim Koçinaj

http://islamifejaevertete.com

Must Read