Shkaqet e suksesit

 

Shkaqet e suksesit

Derisa po qëndroja në dhomën time dhe po shikoja lartë në tavan, më erdhi në mendje një pyetje:

“Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?”

Dhe përgjigjen e gjeta brenda dhomës ku rrija..

“Aspiratat janë të larta!” –më tha tavani.
“Shpreso të ardhmen!” – më tha dritarja.

“Koha është e shtrenjtë!” – më tha ora.
“Fillo me veten tënde!” – më tha pasqyra.
“Shtyje me forcë!” – më tha dera.


Dhe… “Vendos dëshirat e tua në sexhde sepse Allahu nuk harron!” – më tha Toka.

Përshtati: Valdet Kamberi

Burimi: www.islamifejaevertete.com

Must Read