BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunS'KA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN (SubhanAllah)

S’KA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN (SubhanAllah)

S’KA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN

Nganjëherë e pyesim veten për sekretin e pranimit dhe dashurisë së madhe për ndonjë person të caktuar!

Përgjigjja vjen në këtë ajet: “Në të vërtetë, atyre që besojnë dhe bëjnë vepra të mira, i Gjithëmëshirshmi do tu dhurojë dashuri.” (Merjem: 96)

Dashuria e njerëzve nuk krahasohet me takimin e tyre të shpeshtë, sepse ka të tillë që banojnë nëpër zemra edhe pse rrallë takohemi me ta.

S’ka dashuri më të mirë sesa dashuria për Allahun.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read