BallinaARTIKUJHistori dhe TregimePOROSI E SHKRUAR NË NJË GUR

POROSI E SHKRUAR NË NJË GUR

U GJET E SHKRUAR NË NJË GURË

O biri i Ademit!

Sikur ta dije sa të ka mbetur jetë, nuk do të shpresoje kaq shumë, përkundrazi, do të përpiqeshe më intensivisht për vepra të mira kurse injorancës dhe dredhive do ua këpusje rrënjët…

Do të ndiesh keqardhje shumë kur të mos lëvizësh më, kur familja e pasardhësit të dorëzojnë, kur djali i dashur të të braktis, kur biri e i farefisi të të refuzojnë; as në dunja nuk do të kthehesh dhe as të mirat nuk mund t’i shtosh, ndaj puno për Ditën e Kiametit para dëshpërimit dhe keqardhjes.

Burimi:
sedatislami.com
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI

Must Read