BallinaARTIKUJKuran dhe TefsirVijnë Engjëjt dhe përgëzohet duke qenë në namaz!

Vijnë Engjëjt dhe përgëzohet duke qenë në namaz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijnë Engjëjt dhe përgëzohet duke qenë në namaz!

Linku:

https://www.youtube.com/watch?v=oloee6qg-tk

 

Must Read