BallinaPse ISLAMI?Kthimi i MadhZëvendësi i anti- islamikut Geert Wilders konvertohet në mysliman

Zëvendësi i anti- islamikut Geert Wilders konvertohet në mysliman

 

 

Zëvendësi i anti- islamikut Geert Wilders konvertohet në mysliman

 

Një transformim i jashtëzakonshëm personal dhe politik. Zëvendësi i anti-islamit dhe emigrantëve holandez, Geert Wilders është konvertuar në mysliman. Ai ka thënë se ka qenë retorika anti-islam e partisë e cila e ka bërë që të gërmojë më thellë në fenë e tij të re.

Arnoud van Doorn, 46 vjeç zëvendës kryetar i grupit PVV në Këshillin e qytetit të Hagës, ka bërë publik lajmin në Twitter.  Fillimisht me një twitt që ishte gati për fillimin e tij të ri, dhe më pasi në arabisht ai ka shpallur publikisht ndërrimin e besimit.

Van Dorrn njihej si një mbështetës besnik i Geert Wilders, i cili e ka përshkruar islamin si një kulturë të vonuar, dhe librin e shenjtë Kuran si një libër fashist./panorama.com.al/

 

www.islamifejaevertete.com

 

Për më tepër: http://islamstory.com/en/arnoud-van-doorn-accepts-islam

Must Read