BallinaARTIKUJKëshilla dhe Urtësi10 MESAZHE TË MREKULLUESHME

10 MESAZHE TË MREKULLUESHME

10 MESAZHE TË MREKULLUESHME

1. Nëse ke të drejtë, atëherë përse hidhërohesh?! Nëse je gabim, nuk ke përse të hidhërohesh!

2. Durimi ndaj anëtarëve të familjes është dashuri. Durimi ndaj të tjerëve është respekt.

3. Durimi duke u mbështetur në vetveten është vetëbesim, ndërsa duke u mbështetur në All-llahun është besim.

4. Mos u merr shumë me të kaluarën, sepse të bën të shpërthesh në vaj. Mos u merr shumë me të ardhmen, sepse të mbush me frikë.
5. Jetoje çastin me buzëqeshje sepse ai e sjell motivimin.

6. Çdo test në jetë ose na bën më të mirë ose më të hidhur. Çdo problem në jetë ose vjen për të na gdhendur, ose për të na thyer.

7. Zgjidhja është e jona, pavarësisht se a jemi viktima apo fitimtarë.

8. Gjërat e bukura nuk janë çdoherë të mira, derisa gjërat e mira gjithnjë janë të bukura.

9. A e di përse All-llahu ka krijuar hapësirat ndërmjet gishtërinjve? Që të plotësohen me dorën e mikut dhe dashamirit.

10. Lumturia të bën të ëmbël ndërsa ëmbëlsia jote të bën të lumtur.

Burimi:sedatislami.com

Must Read