BallinaAKTUALETë ndryshme21 Dhjetor, fundi i Botes, reagon NASA

21 Dhjetor, fundi i Botes, reagon NASA

 

21 Dhjetor, fundi i Botes, reagon NASA

 

Historia e planetit Nibiru, i zbuluar nga sumeret dhe perfundimi i kalendarit Maya pikerisht ne 21 dhjetor te vitit 2012, kane ushqyer prej kohesh hipotezen e arritjes se fundit te botes pikerisht ne kete date.
NASA ka leshuar nje komunikate, sipas se ciles, “planeti Nibirus, madje edhe te tjere planete “rebele”, nuk jane gje tjeter vecse imagjinata. Nese do te kishte planete te cilat do te ishin ne rruge ne drejtim te Tokes, astronomet do ta kishin paralajmeruar kete, se paku 10 vjet me pare”
Me tej ne komunikaten e saj, NASA vazhdon, “planeti Eris ekziston, por eshte fjala per nje planet nano, i tipit te Plutonit, i cili do te vazhdoje te qendroje jashte sistemit tone diellor, dhe maksimumi i afrimit me Token mund te jete 6.5 miliard kilometra”.

 

Burimi: Blitzquotidiano.it

www.islamifejaevertete.com

 

Must Read