BallinaPse ISLAMI?Islami, fetë tjera dhe ideologjitëA është Islami zgjidhje për njerëzimin? Dr. Zakir Naik (video)

A është Islami zgjidhje për njerëzimin? Dr. Zakir Naik (video)


Dr. Zakir Naik

A është Islami zgjidhje për njerëzimin?

Is Islam solution for Humanity?

http://www.youtube.com/watch?v=Jo5yghfUxuk

Must Read