BallinaAKTUALEFakte dhe StatistikaPolitikani dhe Juristi gjerman: "Europa dhe Amerika jemi terroristë" (video)

Politikani dhe Juristi gjerman: “Europa dhe Amerika jemi terroristë” (video)

 

 

Jürgen Todenhöfer – Politikan, Jurist Gjerman

“Ne Europa dhe Amerika jemi terroristë”

 

http://www.youtube.com/watch?v=EwVknVZuA7U

Po t’i kishte thënë këto fjalë një musliman dënimi i tij do të ishte burgim i përjetshëm pasi që do të vlerësohej si nxitje për terrorizëm, ndërkohë që këtij personi padyshim se nuk kanë çfarë ti bëjnë pasi që posedon imunitet politik dhe kjo e bën që të shprehet lirshëm pa pasur frikën e burgimit. Sidoqoftë, e vërteta në lidhje me këtë çështje bësoj se është e qartë për të gjithë ne!

 

Burimi: www.Islamifejaevertete.com

 

Must Read