BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Kur të shtohet dhembja në brendësinë tënde dhe gjoksi të shtrëngon;
Ji i bindur se ka ilaç për mundimet e tua!
Lutja dhe thirrja dhe zëri i sinqertë i cili del nga zemra dhe gjoksi yt, janë ilaçi më i mirë!
Allahu me madhërinë e Tij, askujt nuk ia ka kthyer dhe nuk ia kthen thirrjet e tij!
Nëse i ankohesh tërë botës për atë se çfarë e ndjen brenda teje, askush nuk do të dëgjon sikurse Allahu.
Prandaj kapu për thirrjet e sinqerta nga zemra dhe asnjëherë lutjet nuk do t’i kthen Allahu!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read