BallinaTEZKIJEAmbiciet dhe SuksesiPër dhjetë vendime do të bëhesh pishman pas dhjetë viteve

Për dhjetë vendime do të bëhesh pishman pas dhjetë viteve

Për dhjetë vendime do të bëhesh pishman pas dhjetë viteve

 

1- Shoqërimi me njerëz negativ
2- Veshja e maskës për ti kënaqur të tjerët
3- Prolongimi dhe vonimi i gjërave, sikurse nuk të pakësohet kontoja me kalimin e ditës
4- Ti lësh tjerët të formësojnë ëndërrat tuaja
5- Ikja nga zhvillimi dhe ndryshimi
6- Përtesa dhe shpresa e rrejshme
7- Dorëzimi kur bëhet shumë vështirë
8- Kënaqesh me më të paktën e mundshme
9- Egoizmi dhe narcizoizmi
10- Çdo gjë ta bësh në jetën tënde vet.

Burimi: islam.mk
Përktheu: Hoxhë Bekir Halimi

Must Read