BallinaPse ISLAMI?Islami, fetë tjera dhe ideologjitëBibla thotë: Krishtlindjet nuk janë në dhjetor - Ahmed Deedat (video)

Bibla thotë: Krishtlindjet nuk janë në dhjetor – Ahmed Deedat (video)

 

Bibla thotë:

Krishtlindjet nuk janë në dhjetor

Ligjëron: Ahmed Deedat (video)

 

http://www.youtube.com/watch?v=OYxQkgS1GWE

Must Read