BallinaPse ISLAMI?Islami, fetë tjera dhe ideologjitëE vërteta absolute rreth Muhamedit në Bibel (video)

E vërteta absolute rreth Muhamedit në Bibel (video)

 

E vërteta absolute rreth Muhamedit sal-lallahu alejhi ue selem në Bibel:

 

Pjesa 1.

http://www.youtube.com/watch?v=2-MgklmruPU

Pjesa 2.

http://www.youtube.com/watch?v=zAKk5VQcCh8


Must Read