BallinaPraktikaPyetje dhe PërgjigjjeÇfarë të bëjmë me letrat higjienike

Çfarë të bëjmë me letrat higjienike

 

Çfarë të bëjmë me letrat higjienike

 

Pyetja:

A lejohet qe letrat apo picetat higjenike pas përdorimit të digjen në zjarr apo çfarë duhet bërë?

 

Përgjigja:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshim mbi të dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Nuk ka ndonjë gjë të caktuar përsa i përket letrave apo picetave higjenike të posaçme për femra, se çfarë duhet bërë me to. Ato mund  të hidhen në mbeturina, të digjen apo ndonjë formë tjetër.   

 

Alaudin Abazi

17.02.2006

 

Burimi: klubikulturor.com

www.islamifejaevertete.com

Must Read