BallinaPse ISLAMI?Të tjerët për IslaminD. G. Hogart per rofetin Muhamed

D. G. Hogart per rofetin Muhamed

 

D. G. Hogart per rofetin Muhamed

 

D. G. Hogart, në “Historia e Arabisë”, veç të tjerash thotë: “Muhamedi a.s. është i vetmi, ndër njerëzit më të shquar të njerëzimit, jeta e përditshme e të cilit është studiuar, është çmuar dhe është marrë si shembull, duke u zbatuar në jetë edhe sot nga miliona njerëz. Kjo gjë, nuk mund të thuhet për ithtarët e feve të tjera, të cilët, në jetën e tyre të përditshme, nuk praktikojnë mënyrën e jetësës së themeluesit të fesë së tyre.”

 

Burimi: ProfetiIslam.com

www.islamifejaevertete.com

 

Must Read