BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiDASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

DASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

 

Dashuria është shumë llojesh dhe nëpërmjet atyre llojeve e shpreh dashurinë!
Përkujdesja ndaj teje.. është dashuri.
Frika për ty.. është dashuri.
Përkujdesja për lumturinë tënde.. është dashuri.
Pranimi i faljes tënde.. është dashuri.
Largimi yt, nganjëherë, është dashuri!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read