BallinaTEZKIJEAmbiciet dhe SuksesiDIALOGU MES DY BASHKËSHORTËVE

DIALOGU MES DY BASHKËSHORTËVE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIALOGU MES DY BASHKËSHORTËVE

 

Burri i tha gruas në shaka: A ka burrë më të bukur se sa unë?!
Ajo .. heshti, e pastaj tha: Nuk e di!
Burri tha: Atëherë a ka më të mirë se sa unë?!
Ajo tha: Po ashtu, nuk e di!
Burri i tha: Apo burrë më të butë dhe më të ndjeshëm se sa unë?!
Ajo tha: Nuk e di!
Burri i tha: E si nuk e di?!!
U përgjigj: Po, nuk e di!
Burri si u mërzit, e ajo, u kthye dhe i tha: Si të shikoj tjetrin nga burrat kur ti je me mua! Si t’ia drejtoj sytë tjetrit kur ti je kënaqësia ime, dhe si të mos jem e kënaqur që të kam burrë, kur Allahu nga caktimi i Tij e bëri të jesh burri im në dynja dhe me lejen e Allahut edhe në Xhenet!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read