BallinaTEZKIJEThirrje për përmirësimHESHTA SEPSE ZËRIN E HUMBA PËR SHKAK TEJE

HESHTA SEPSE ZËRIN E HUMBA PËR SHKAK TEJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HESHTA SEPSE ZËRIN E HUMBA PËR SHKAK TEJE

 

Asaj i tha: Më fal, nuk e kisha për qëllim të dëmtoj, e ajo heshti!
Më fal, nuk e kisha qëllimin të lëndoj, e ajo heshti!
Më fal, s’do të jem pas sotit më i yti, e ajo heshti.
Më fal, nëse e vendosi të të harroj, e ajo heshti!
Më fal, nuk jam mësuar të përballoj heshtjen tënde, e ajo qau!
Ajo e mori një letër dhe lapsin dhe në të shkroi:
Më fal, nuk e kisha për qëllim të dua.
Më fal, nuk e kisha nijetin të dashuroj.
Më fal, sa e sa dëshiroja të harroj.
Më fal, s’do të shpresoj më pas sotit në ndershmërinë tënde.
Më fal, unë heshta sepse zërin e humba për shkak teje!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read