BallinaARTIKUJGruaja dhe FamiljaDISA FJALË PËSHPËRITËSE PËR BURRIN DHE GRUAN!

DISA FJALË PËSHPËRITËSE PËR BURRIN DHE GRUAN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISA FJALË PËSHPËRITËSE PËR BURRIN DHE GRUAN!

– Disa fjalë pëshpëritëse për burrat:
Mos u lëkund në kërkimin e faljes kur e dëmton gruan.
Shikoje në sy, dhe shprehja ato fjalë keqardhjeje, që ajo t’i lexon nga sytë e tu, e t’i dëgjon me veshët e saj dhe t’i ndjen me zemrën e saj.
Dije se dashuria nuk vazhdon, përveçse kur themeli i saj është respekti dhe nderi!

 

– Disa fjalë pëshpëritëse për gruan:
Ji e bindur në jetën tënde dhe mos i merr lakmi të tjerëve se si jetojnë. Kënaqu me gjithë atë që e posedon dhe përkujdesu që atë ta zbukurosh dhe ta përmisosh.
Gjithnjë rri e buzëqeshur. Ti je drita e shtëpisë dhe parfumi i saj.
Bëje që zemra jote të posedon dry, edhe atë vetëm se me një çelës, që e posedon burri yt!!
Ju të dy jeni ata që do ta bëni shtëpinë të lumtur!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read