BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunE KËRKOVA NGA ALLAHU XHENETIN

E KËRKOVA NGA ALLAHU XHENETIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E KËRKOVA NGA ALLAHU XHENETIN

Kërkova nga Allahu urtësinë, më dha probleme që t’i zgjidhi!

Kërkova nga Allahu durimin, më dha sprova që t’i përballoj!

Kërkova nga Allahu fuqinë, më dha vështirësi që t’i tejkaloj!

Kërkova nga Allahu sinqeritetin, më dha dhembje të më pastron!

Kërkova nga Allahu Xhenetin, më dha dynjanë që të përfitoj nga ajo dhe nëpërmjet saj ta fitoj ahiretin!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Must Read