BallinaAKTUALEFakte dhe StatistikaEkzekutimi i muslimanëve në Iran

Ekzekutimi i muslimanëve në Iran

 

Ekzekutimi i muslimanëve në Iran

 

Foto e një të riu sunnit, Husejn Hudrijj, në Iran në çastet e ekzekutimit të tij.


E shihni, përshëndet familjen sikur të jetë në gëzimin më të madh. Autoritet shiite e ekzekutuan për shkak të aktiviteteve të tij në të mirë të komunitetit sunnit. Kështu vdesin trimat.

 

Ky është një model i personalitetit shembullor të muslimanit.
Bëni dua për vëllezërit tanë në Iran ngase janë duke hequr të zitë e ullirit. Gjendja e tyre është më e keqe se ajo e të krishterëve dhe hebrenjve.


Allahu e mëshiroftë vëllanë tonë Husejnin ndërsa të tjerët i ndihmoftë!!!

 

 

 

 

 

 

 

Sedat Islami – sedatislami.wordpress.com

www.islamifejaevertete.com

 

Must Read