BallinaAKTUALEFakte dhe StatistikaGazeta spanjolle: Emri Muhamed është emri më i përhapur në botë dhe...

Gazeta spanjolle: Emri Muhamed është emri më i përhapur në botë dhe në Spanjë për 2013

 

Gazeta spanjolle: Emri Muhamed është emri më i përhapur në botë dhe në Spanjë për 2013

 

Gazeta spanjolle ABC, në një raport të sajin ka deklaruar se emri i profetit islam, Muhamed, është emri më i përhapur në botë, ku mbi 150 milionë njerëz e mbajnë këtë emër.

Gazeta përmend shtetet në të cilat emri Muhamed (Paqja dhe Mëshira e Allahut qoftë mbi të) është i përhapur gjerësisht, si Pakistani, Bangladeshi, Turqia, Bosnja, Irani etj…
Sipas gazetës, emri Muhamed (Paqja dhe Mëshira e Allahut qoftë mbi të) është më popullori tek foshnjat e reja në disa provinca të Francës. Ai është emri i gjashtë më popullor në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Spanjë. 

Must Read