BallinaAKTUALETë ndryshmeGëzuar Bajramin të gjithë muslimanëve!

Gëzuar Bajramin të gjithë muslimanëve!


Gëzuar Bajramin të gjithë muslimanëve!

 

Bismil-lahirr-Rrahmanirr-Rrahijm

Elhamdulilah, falënderimet janë për Atë i Cili na e mundësoi arritjen e muajit të bekuar të Ramazanit, adhurimet në të dhe mbarimin e tij duke qenë besimtarë adhurues të Allahut Një!

Paqja dhe mëshira e Tij qoftë mbi më të zgjedhurin e të zgjedhurve, Muhamedin sal-lallahu alejhi ue selem!

 

Duke lutur Allahun për kërkim falje, mëshirë të pafund dhe mbulesë të gabimeve dhe lëshimeve tona, shfrytëzojmë rastin që të gjithë besimtarëve t’ua urojmë nga zemra festën tonë të dashur, Fitër Bajramin!

 

Lusim të Madhin Allah, subhanehu ue teala, që të na i ketë pranuar të gjitha adhurimet gjata muajit të bekuar që sapo e përcollën dhe të mos na privojë që të arrijmë sa më shumë muaj të tjerë të tillë të bekuar!

 

Redaksia e Iniciativës “ISLAMI, feja e Vërtetë”

Burimi: http://www.islamifejaevertete.com/

Must Read