BallinaPse ISLAMI?Kthimi i MadhGjermani pranon Islamin në moshën 76 vjeçare

Gjermani pranon Islamin në moshën 76 vjeçare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfredi nga Gjermania, një plak i moshuar në moshën 76 vjeçare pranon Islamin pasi kishte kaluar kohë duke ndjekur videot e projektit “LIES” (Lexo) i cili ka të bëj me shpërndarjen e përkthimeve të Kuranit Fisnik në Gjermani dhe në shtete tjera te Evropës. Alfredi nuk është i vetmi i cili ka pranuar Islamin për shkak të projekteve të ndryshme ku materiale me tematikë islame shpërndahen në publik. Kjo njëherazi duhet të na nxis që projektet e këtilla të mos ndalën në asnjë shtet e madje në asnjë qytet.

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

Mesazhi i tij në gjermanisht

Vorgestern schrieb er folgendes:
Ja ich nehme den Islam aus übezeugung von herzen an! Bin zwar schon 76 Jahre alt. Ja habe alle Videos gesehen. komme morgen an Ihre Stand nach Aarau. Grüsse macht weiter so.
Alfred.

Heute schrieb er:
Guten Morgen, war in Aarau habe Euch gesucht und nicht gefunden! Schade möchte so gehrene ein Gespräch mit Herrn Abou-Nagie. Gruss Alfred

Must Read