BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiI mençuri kështu vepron

I mençuri kështu vepron

Kushdo që e di se do të ndahet nga kjo botë, do të futet në një varr të ngushtë, do të ringjallet dhe do të japë llogari për çdo gjë të vepruar; ai duhet të punojë më shumë, të llogarisë veten e tij para se të llogaritet dhe të pendohet për çdo gjynah, sado i madh apo i vogël qoftë ai.

Dhe kushdo që e mëson veten me pendim të sinqertë në mëngjes dhe në mbrëmje; lehtësohet për të fituar me një përfundim të mirë.

@AdelinaKucana

Must Read