BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiI Pashtëpi & I Pandjenjë

I Pashtëpi & I Pandjenjë

 

I Pashtëpi & I Pandjenjë

Është treguar se ‘Abdullāh ibën Mes’ūd – Allah qoftë i kënaqur me të – të ketë thënë:

“Kjo botë (Dunjaja) konsiderohet shtëpi vetëm nga ata të cilët nuk do të kenë shtëpi të vërtetë [në Xhenet], dhe është pasuria e atyre të cilët nuk do të kenë pasuri të vërtetë, dhe mblidhet dhe grumbullohet prej atyre të cilët nuk kanë inteligjencë të vërtetë.”


Ibën Ebī El-Dunjā, Dhamm El-Dunjā, artikulli 16


Përktheu: M.M.

Referneca: sayingsofthesalaf.net

Burimi: www.islamifejaevertete.com

 

 

 

Must Read