BallinaARTIKUJKëshilla dhe UrtësiJepe botën për dituri Islame

Jepe botën për dituri Islame

 

Jepe botën për dituri Islame

Është treguar se Hasan el-Basri – Allahu pastë mëshirë për të – të ketë thënë:

“Që të mësoj një temë të vetme të diturisë dhe t’ia mësoj ndonjë muslimani është më e dashur për mua sesa e tërë bota dhe dhurimi i saj në rrugën e Allahut.”


El-Hatib el-Bagdadi, el-Fakih ue el-Mutefekkih, artikulli 53


Referenca: www.sayingsofthesalaf.net

Burimi: www.islamifejaevertete.com

Përshtati: M.M.

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read