BallinaPse ISLAMI?Islami, fetë tjera dhe ideologjitëIslami dhe Shekulli 21 - Dr. Zakir Naik |Debat historik në Unionin...

Islami dhe Shekulli 21 – Dr. Zakir Naik |Debat historik në Unionin e Oksfordit| (video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Zakir Naik

Islami dhe Shekulli 21

Debat historik në Unionin e Oksfordit

 

http://www.youtube.com/watch?v=kmSYqz5ZLS8

 

Pyetje-Përgjigje pas Debatit:

http://www.youtube.com/watch?v=3g7bFtj79c4

Must Read