BallinaAKTUALEFakte dhe StatistikaJa cilët janë mbiemrat më të përdorur në Shqipëri dhe Kosovë

Ja cilët janë mbiemrat më të përdorur në Shqipëri dhe Kosovë

 

Ja cilët janë mbiemrat më të përdorur në Shqipëri dhe Kosovë

 

Doni të dini se cilët janë mbiemrat më të përdorur në disa prej shteteve të Europës? Në një hartë të publikuar nga e përditshmja britanike Daily Mail,mbiemri më i përdorur në Shqipëri është Beqiri ndërsa në Kosovë mbiemri më i përdorur është Hoxha.

Ende nuk dihet se kush e ka përpiluar këtë hartë, por aty shihet se mbiemri më i përdorur në Shqipëri është Beqiri. Në Kosovë mbiemri më i përdorur është Hoxha. Në Greqi mbiemrimë i përdorur është Papadopoulos. Në Mal të Zi është Popoviç, në Bosnje Hoxhiç dhe në Serbi Jovanoviç.

Must Read