BallinaTEZKIJELidhja me All-llahunKërkimi i strehimit nga epshet seksuale

Kërkimi i strehimit nga epshet seksuale

 

 

Kërkimi i strehimit nga epshet seksuale

اللهم إني أعوذ بك من سرسمعي و من سر بصري و من سر لساني و من شر قلبي و من شر منيي

 

Transliterimi

”Allahumme inni e’udhu bike min sherri sem’i, ue min sherri besari, ue min sherri liseni, ue min sherri Kalbi, ue min sherri menijji”

 

Përshtatja:

“O Allahu im kërkoj strehim tek Ti nga e keqja e dëgjimit tim, dhe nga e keqja e shikimit tim, dhe nga e keqja e gjuhës sime, dhe nga e keqja e zemrës sime, dhe nga e keqja e epsheve seksuale.”

 

Referenca: Rrëfyer nga Tirmidhiu, Ebu Davudi 1151, dhe saktësuar nga el-Albani.

 

www.islamifejaevertete.com

Must Read